Wensen of vragen? Neem contact op: 053-4313458
Inloggen
Smaak en kwaliteit Bestel snel & gemakkelijk online Eat good, feel good

Vers gesneden

Rauwkost salades

Ben jij een liefhebber van rauwkost salade??? Dan ben jij bij ons aan het juiste adres. Wij hebben een zeer ruime keus aan heerlijke dagverse rauwkost salades die allemaal bereid worden in onze eigen keuken.

Waarom zou je ze dan bij ons kopen?? Nou dat antwoord is makkelijk te geven hoor! Zonder enige vorm van arrogantie zijn onze rauwkost salades van hoge kwaliteit en smaak. Dat komt mede door onze jarenlange ervaring in de branche en doordat wij enkel en alleen gebruik maken van speciaal ontwikkelde rauwkost sauzen die wij als basis gebruiken.

Heb jij nog geen kennis gemaakt met onze rauwkost salades dan daag ik jou bij deze uit dat snel te komen doen. De “smaak” en “bite” die aan onze rauwkost salades zit zal je doen verbazen!!

Gezonde groe(n)ten,

Marc & collega’s

Gesneden groente

Waarom zou je de gesneden groente bij ons kopen??? Op deze vraag is het antwoord eigenlijk erg makkelijk. Wij snijden alle groente zelf in onze eigen “koude” keuken en gebruiken hiervoor enkel en alleen de meest verse groente. Dagelijks hebben wij aanvoer via onze leveranciers. Dus de spreekwoordelijke weg van het land tot aan de klant is erg kort en dat proef je terug in de smaak van het product!

Wat is het verschil tussen de gesneden groente van ons ten opzichte van die van de grootwinkelbedrijven??? Allereerst is de smaak van het product naar onze beleving erg belangrijk. Die kunnen wij garanderen omdat wij enkel en alleen dagverse produkten gebruiken. Onze gesneden groente word vers verpakt en dit alles zonder toevoeging van houdbaar makende “gassen”, dit in tegenstellig tot de gesneden groente die verkocht wordt bij de grootwinkelbedrijven. Dus geen conserveringsmiddelen om de groente een langere houdbaarheidsdatum mee te geven. Als nadeel is wel dat wij een korte houdbaarheidsdatum mee geven aan het eindproduct maar daar staat dus de prima smaak en gezondheid tegenover! Overigens is onze gesneden groente prima in te vriezen!!!

Gezonde groe(n)ten,

Marc & collega’s

Openingstijden

Maandag08.00-19.00 uur
Dinsdag08.00-19.00 uur
Woensdag08.00-19.00 uur
Donderdag08.00-19.00 uur
Vrijdag08.00-19.00 uur
Zaterdag08.00-17.00 uur
ZondagGesloten

Uw Groenteman Pompoen

Burg. M. van Veenlaan 106
7543 AB Enschede

053-4313458
info@uwgroentemanpompoen.nl

Smaak en kwaliteit Bestel snel & gemakkelijk online Eat good, feel good

Veilig betalen: