Gezond cadeau

Geslaagd
Het harde werken wordt dan eindelijk beloond. Na al die inspanning en stress is het dan eindelijk zover... je bent geslaagd!
Geslaagd voor school, cursus, rijexamen, zwemmen, veter strikken of wat dan ook. Een mooi moment om iemand een fruitgeschenk cadeau te doen. Een origineel, lekker en gezond cadeau voor iedere geslaagde.

Jubileum
Heeft u een reden nodig om iemand een cadeau te kunnen geven? Soms wel! Een jubileum is de uitgelezen mogelijkheid om iemand te verrassen.
Of dat uw collega nu 25 jaar bij de zaak zit, u 12½ jaar getrouwd bent, of iemand al 10 jaar fantastisch vrijwilligerswerk verricht, een fruitgeschenk doet het altijd goed.

Ziek
Vitamines, vitamines en nog meer vitamines. Althans dat is wat vaak wordt gezegd wanneer iemand ziek is. De vitamines bieden je weerstand en helpen je lichaam zich weer te herstellen van het ziek zijn.
Een fruitgeschenk is een ware bom aan vitamines. Van kiwi's tot ananas, van sinaasappelen tot aardbeien. U roept, wij maken.

Jarig
Ieder jaar op precies dezelfde dag, om precies dezelfde tijd is het weer feest. Uw man of vrouw, zoon of dochter, familielid, vriend of vriendin, kennis, buurvrouw of buurman of collega is jarig. Een mooi moment om deze persoon eens in de bloemetjes te zetten, maar dan niet letterlijk.
Heeft u er wel eens aan gedacht om een fruitgeschenk cadeau te geven? Gezond, lekker en bovenal bijzonder origineel. U zult versteld staan van de reacties.

Tot ziens
Er is altijd een moment van afscheid. Iemand gaat met pensioen, gaat voor langere tijd naar het buitenland of verlaat zijn trouwe buren voor nieuwe buren. Hoe dan ook, dit mag niet ongemerkt voorbij gegaan worden. Maak daarom van het afscheid een vrolijk en fris gebeuren en verras ze met een heerlijk fruitgeschenk, zodat ze de eerste twee weken al smullend van u kunnen nagenieten.